Tips voor goede keuze website

Je wilt aan de slag met je website, maar aan welke eisen moet die voldoen? Met deze mogelijkheden van de Mijndomein Websitemaker zet je een goede website neer.

Wat wil je?

Bedenk allereerst waar je je website voor wilt gebruiken. Bij het kiezen van een template in de Mijndomein Websitemaker, zijn er verschillende opties, zoals:

• Restaurant: je hebt een restaurant en wilt graag je menukaart online tonen. Dan hebben we voor jou een aantal templates die daar heel geschikt voor zijn.
  • One-page website: je wilt graag vindbaar zijn op internet, maar wat jij wilt melden, is kort en krachtig. Een one-pager is een website waar je naar beneden scrolt voor meer informatie in plaats van te klikken.
  • Blog: jij weet heel veel af van een bepaald onderwerp en wilt anderen daar graag over vertellen. Dan kan je een blog starten. De blogoptie heb je trouwens ook als je een ander website-type kiest.

Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een van de andere moderne templates of een blanco template zodat je alles zelf kunt invullen.

Eenvoudig van start

Het voordeel van de Websitemaker van Mijndomein, is dat wij alle software voor jou klaar hebben staan. Niets webhosting, FTP of DNS regelen. Met de Drag & Drop editor sleep je eenvoudig je website in elkaar. Het Websitemakerpakket is uitgerust met een domeinnaam en e-mailpakket op een betrouwbaar platform. Je kan dus direct aan de slag zonder zorgen.

Compleet plaatje

Met de Websitemaker van Mijndomein, heb je alles wat je nodig hebt voor een goede website. Alle moderne templates zijn responsive, dus goed te bekijken op elk mobiel apparaat. De websites zijn standaard zoekmachinevriendelijk ontwikkeld. Daarnaast heb je zelf de mogelijkheid om je vindbaarheid te verbeteren. Je werkt er heel makkelijk mee en kan je dus volledig focussen op een optimale website die bij jou past.