SFTP Instellen & Inloggen

Let op! Dit artikel is alleen voor klanten die gebruik maken van ons vernieuwde hosting platform. Als je nog geen gebruik maakt van dit platform mag je de handleiding FTP Instellen & Inloggen volgen.

Om in te kunnen loggen op de voor jouw gereserveerde FTP-webruimte voor het Webhosting pakket dien je de onderstaande instellingen te gebruiken in het FTP programma. Deze instellingen gelden voor alle varianten van FTP programma's.

Zie indien nodig het artikel met uitleg over FTP.

De gebruikersnaam is gelijk aan het klantnummer, echter zonder "md" ervoor waarmee het domein incl. Webhosting Pakket geregistreerd is bij Mijndomein.nl. Je kunt het ook vinden in je account onder "Klantnummer".

Het wachtwoord is zoals je deze zelf instelt of al ingesteld hebt voor de SFTP verbinding, wil je deze wijzigen? Neem dan de onderstaande stappen of bekijk het filmpje!

Instructies:

1. Log in op https://mijnaccount.mijndomein.nl
  2. Kies de domeinnaam in kwestie
  3. Kies daarna voor "SFTP informatie" en klik op "Wijzigen"
  4. Stel hier het wachtwoord in wat je wenst te gebruiken voor de SFTP verbinding

SFTP server instellingen:

Host: sftp://sftp.jouweigendomeinnaam.extensie
Poort: 22
Protocol: SFTP

SFTP login instellingen:

Inlogtype: Normaal
Gebruikersnaam: 123456
Wachtwoord: **********

SFTP overdracht instellingen:

Overdrachtsmodus: Passief
Pad: /public/sites/www.domeinnaam.extensie
(vul hier jouw domeinnaam in)