SFTP Instellen & Inloggen

Let op! Dit is alleen voor klanten die gebruik maken van de Alpha hosting.
Met de "Alpha Hosting" testen we nieuwe functionaliteiten voor ons hosting platform.

Om in te kunnen loggen op de voor jouw gereserveerde FTP-webruimte voor het Webhosting pakket dien je de onderstaande instellingen te gebruiken in het FTP programma. Deze instellingen gelden voor alle varianten van FTP programma's.

Zie indien nodig het artikel met uitleg over FTP.

De gebruikersnaam is gelijk aan het klantnummer, echter zonder "md" ervoor waarmee het domein incl. Webhosting Pakket geregistreerd is bij Mijndomein.nl. Je kunt het ook vinden in je account onder "Klantnummer".

Het wachtwoord is zoals je deze zelf instelt of al ingesteld hebt voor de SFTP verbinding, wil je deze wijzigen?
Neem dan de onderstaande stappen of bekijk het filmpje!

Instructies:

1. Login eerst in op https://mijnaccount.mijndomein.nl
  2. Kies de domeinnaam die wij voor je overgezet hebben
  3. Kies daarna voor "SFTP informatie" en klik op "Wijzigen"
  4. Stel hier het wachtwoord in wat je wenst te gebruiken voor de SFTP verbinding

SFTP server instellingen:

Host: sftp.mijndomein.nl
Poort: 22
Protocol: SFTP

SFTP login instellingen:

Inlogtype: Normaal
Gebruikersnaam: 123456
Wachtwoord: **********

SFTP overdracht instellingen:

Overdrachtsmodus: Passief
Pad: /public/sites/www.domeinnaam.extensie
(vul hier jouw domeinnaam in)