Bekende problemen/punten in de Alpha hosting fase

Op deze pagina zullen we opsomming bijhouden van de de bij ons bekende problemen/punten die in Alpha hosting fase naar voren zijn gekomen, of gemeld worden naar aanleiding van het testen in deze fase.

Heb je zelf een probleem of aandachtspunt gevonden? Laat het ons dan weten via een mail, maak bij twijfel altijd een melding. Dit doe je door een e-mail te sturen naar alphahosting@mijndomein.nl. Laat hierin zo duidelijk mogelijk weten - zo nodig met screenshots - wat er precies fout gaat, of waar je tegenaan loopt. Wij proberen je dan zo snel mogelijk verder te helpen.

Opsomming:

• Website:
    • domeinnaam.extensie wordt momenteel geforceerd naar www.domeinnaam.extensie
    • handmatig na overzetting naar Alpha aangemaakte subdomeinen werken niet
    • Bepaalde PHP extensies zijn niet aanwezig, meld deze via alphahosting@mijndomein.nl om een goed overzicht te krijgen, we zijn momenteel bekend met:
      • PHP 7.1
        • soap
        • mbstring
        • zip
        • apcu
        • opcache
        • xcache
        • yaml
      • PHP 5.6
        • apcu
        • opcache
        • xcache
        • yaml
      Per extensie gaan we bepalen of deze een toevoeging is tot het platform.
  • MijnAccount:
    • voortgang van de software (de)installatie is niet inzichtelijk