FTP instellen in Adobe Muse

Dit artikel bevat schermafbeeldingen met uitleg over het instellen van FTP om je website rechtstreeks vanuit Adobe Muse te publiceren op de servers van Mijndomein.

Zie voor algemene uitleg over FTP het artikel over FTP.

Algemene instellingen:

1. Klik op "Bestand' linksboven, het menu opent.
2. Klik op "Uploaden naar FTP-host...".

3.   Vul het adres van FTP-server in, als je gebruikt maakt van het pakket 'Webhosting', vul dan "ftp.mijndomein.nl" in. Maak je gebruik van het pakket 'Webhosting Plus', vul dan "ftp-plus.mijndomein.nl".
4.   Vul je FTP-gebruikersnaam in.
5.   Vul je FTP-wachtwoord in.
6.   Zet een vinkje bij "Aanmeld gegevens opslaan".
7.   Klik op "Opties" om dit gedeelte uit te vouwen.
8.   Selecteer in de lijst "FTP".
9.   Selecteer in de lijst "Passief (PASV)".
10. Klik op de knop "Volgende".

11. Vul je website adres in waarop je Adobe Muse website bereikbaar is (bijvoorbeeld "domeinnaam.nl" of "domeinnaam.nl/mapnaam/"
12. Vul hier het FTP-pad in van de domeinnaam, deze zal altijd beginnen met "/public/sites/"gevolgd door de domeinnaam of subdomein.
13. Selecteer of je alle bestanden wilt uploaden of alleen gewijzigde bestanden.
14. Klik op de knop "Ok" om de instellingen op te slaan.