Widgets in Websitemaker

Met widgets bouw je jouw website precies hoe jij dat wilt. Door te klikken en te slepen plaats je tekstblokken, knoppen, afbeeldingen en contactformulieren op je website waar je wilt.

Nieuwe widgets

Om jouw website nog beter te maken, voegen we regelmatig nieuwe widgets toe. Hieronder lichten we er een paar uit. Wil je ze allemaal bekijken? Ga direct naar jouw Websitemaker editor.

  • Afspraakplanner. Laat bezoekers van je website een afspraak maken in jouw agenda via youcanbook.me. Meld je hier aan en vul jouw link van youcanbook.me in in de widget.
  • Voetbal.nl. Heb jij een voetbalclub, meld je dan aan op Voetbal.nl. Plaats je clubcode en teamcode in de widget. De standen komen automatisch op jouw website te staan.
  • Enormail. Verstuur je nieuwsbrieven via het systeem van Enormail? Met deze widget schrijven bezoekers zich in voor de nieuwsbrief en komt hun e-mailadres automatisch in jouw Enormailsysteem.
  • Cat of the day. Hier zijn we het meest trots op :). Plaats de widget op je website en hij toont automatisch elke keer een nieuw kattengifje.

Geef jouw tip door

Heb jij nog ideeën voor leuke of handige widgets in de Websitemaker? Geef ze dan aan ons door en wie weet kan je jouw widget binnenkort gebruiken.

Was dit artikel nuttig?