PHP Versie aanpassen

Let op! Dit is alleen voor klanten die gebruik maken van de Alpha hosting.
Met de "Alpha Hosting" testen we nieuwe functionaliteiten voor ons hosting platform.

Het aanpassen van je PHP versie kun je vanuit het beheerpaneel van het domein met Webhosting pakket.

Instructie:

1. Log in op het mijndomein.nl account, zie indien nodig: Inloggen.
  2. Selecteer het domein waarvan je de PHP versie wilt aanpassen.
    Dit kan vanuit het "Dashboard" kies t.h.v. "Webhosting" voor "Instellingen".
  3. Klik vervolgens op de knop "Websitebeheer".
  4. Kies uit dit overzicht de het specifieke (sub)domein waarvan je de versie wilt aanpassen.
  5. Klik op "PHP".
  6. Kies de PHP versies waarvan je gebruik wil maken.
  7. En klik op "Opslaan" als je zeker weet dat je deze versie wilt gebruiken.
  8. De wijziging is per direct actief.