Doorverwijzing

Let op! Dit is alleen voor klanten die gebruik maken van de Alpha hosting.
Met de "Alpha Hosting" testen we nieuwe functionaliteiten voor ons hosting platform.

Het aanpassen van je doorverwijzing kun je vanuit het beheerpaneel van het domein met Webhosting pakket.

Instructie:

1. Log in op het mijndomein.nl account, zie indien nodig: Inloggen.
  2. Selecteer het domein waarvan je de doorverwijzing wilt aanpassen.
    Dit kan vanuit het "Dashboard" kies t.h.v. "Webhosting" voor "Instellingen".
  3. Klik vervolgens op de knop "Websitebeheer".
  4. Kies uit dit overzicht de het specifieke (sub)domein waarvan je de doorverwijzing wilt aanpassen.
  5. Voer de "Doorverwijzing naar" in.
  6. Klik op "Opslaan" en de doorverwijzing is per direct actief.