Alias

Let op! Dit is alleen voor klanten die gebruik maken van de Alpha hosting.
Met de "Alpha Hosting" testen we nieuwe functionaliteiten voor ons hosting platform.

Het aanpassen van je alias kun je vanuit het beheerpaneel van het domein met Webhosting pakket.

Instructie:

1. Log in op het mijndomein.nl account, zie indien nodig: Inloggen.
  2. Selecteer het domein waarvan je de alias wilt aanpassen.
    Dit kan vanuit het "Dashboard" kies t.h.v. "Webhosting" voor "Instellingen".
  3. Klik vervolgens op de knop "Websitebeheer".
  4. Kies uit dit overzicht de het specifieke (sub)domein waarvan je de alias wilt aanpassen.
  5. Selecteer uit het menu het (sub)domein waaraan het gekoppeld moet worden.
  6. Klik op "Opslaan" en de alias is per direct actief.