Alias

Let op! Dit is alleen voor klanten die gebruik maken van ons nieuwe webhosting pakket.
Gebruikers van ons "Webhosting classic" pakket mogen de handleiding Alias doorverwijzing volgen.

Je kan op een subdomein van je website een kopie tonen van een ander (sub)domein op ons platform.
Dit noemen we een "alias".

Instructie:

1. Log in op je mijndomein.nl account, zie indien nodig: Inloggen.
  2. Selecteer het domein waarvan je de alias wilt aanpassen.
    Dit kan vanuit het "Dashboard" kies t.h.v. "Webhosting" voor "Instellingen".
  3. Klik vervolgens op de knop "Websitebeheer".
  4. Kies uit dit overzicht het specifieke subdomein waarvoor je de alias wil instellen
  5. Klik hier op "Alias" en selecteer hier het (sub)domein waarvan de website getoond moet worden
  6. Klik op "Opslaan". De alias is per direct actief.