SSL certificaat middels Let's Encrypt

Let op! Dit is alleen voor Webhosting Pakketten die na 24/10/2017 geactiveerd zijn.

Het is mogelijk om bij je website kosteloos van SSL gebruik te maken, dit betreft een domein gevalideerd certificaat. Dit wordt middels de technieken van Let's Encrypt gefaciliteerd.

Certificaat aanvragen

Je hebt in een paar klikken al een SSL certificaat tot je beschikking!

1. Log in op het mijndomein.nl account, zie indien nodig: Inloggen.
  2. Selecteer het domein waarop je een SSL certificaat wilt gebruiken.
    Dit kan vanuit het "Dashboard" kies ter hoogte van "Webhosting" voor "Instellingen".
  3. Klik vervolgens op de knop "Websitebeheer".
  4. Kies uit dit overzicht het subdomein waarop je het SSL certificaat wilt.
  5. Klik op "SSL certificaat aanvragen" en de aanvraag wordt gestart.

SSL Doorverwijzen

Je hebt twee doorverwijs keuze mogelijkheden, te weten:

• Zowel http als https
    HTTPS wordt niet geforceerd op je website, maar is SSL wel actief.
    De website zowel via HTTP als HTTPS beschikbaar, bij deze optie wordt er geen HSTS toegepast.

• Stuur http door naar https
    HTTPS wordt geforceerd op je website, bij deze optie wordt er geen HSTS toegepast.
    Voordat je dit activeert, raden we aan om gebruik van SSL instellen op je website.

Legenda van gebruikte termen