Inloggen op je Mijndomein account

Bekijk de video over inloggen op Mijn account:

Inloggen op mijndomein.nl met je Mijndomein account kan door naar mijndomein.nl te gaan en rechtsboven op "Mijn account" te klikken.

Een account bestaat uit een gebruikersnaam en een wachtwoord. De gebruikersnaam is het e-mailadres waarmee je jouw domein(en) hebt geregistreerd.

1. Vul je mijndomein.nl gebruikersnaam in.
  2. Vul het bijbehorende wachtwoord in.
  3. Klik op "Inloggen" om in te loggen.

Kun je niet inloggen?

• Heb je nog geen Mijndomein.nl account? Klik op "Aanmelden" om een account aan te maken.
  • Je wachtwoord kwijt of vergeten? Klik dan op "Wachtwoord vergeten".
  • Je gebruikersnaam kwijt of vergeten? Volg dan de handleiding "Gebruikersnaam vergeten".

Problemen met inloggen?

Oudere browsers kunnen problemen geven met het inloggen op je Mijndomein.nl account. Om dit op te lossen kan je de browser updaten. Op de website www.browser-update.org kan je meer informatie vinden over het updaten van je browser.