Wachtwoord vergeten Mijn account

Je hebt met een e-mailadres je account geregistreerd, dit is ook je gebruikersnaam om in te loggen. Als je deze nog weet kan je een nieuw wachtwoord aanvragen via de link: wachtwoord vergeten

1. Ga naar https://www.mijndomein.nl/forgot.
  2. Vul je gebruikersnaam in.
  3. Je ontvangt nu een e-mailbericht met hierin een link. De link in het e-mailbericht is slechts één uur geldig, en werkt alleen vanaf de computer waarop je de link aangevraagd hebt.
  4. Klik op de link. De link verwijst je terug naar de website van mijndomein.nl.
  5. Vul een nieuw wachtwoord in en bevestig deze.
  • Wil je weten hoe je dient in te loggen? Ga naar het artikel: Inloggen.

Geen bericht ontvangen?
Heb je geen e-mailbericht ontvangen van mijndomein.nl om een nieuw wachtwoord aan te maken? Controleer de SPAM folder in je mailbox. Het is mogelijk dat het bericht als ongewenst is gemarkeerd.

Andere problemen?
Ervaar je problemen/situaties die in dit artikel niet worden beschreven neem dan direct contact op met onze helpdesk.