Wachtwoord vergeten

Ben je het wachtwoord van je account vergeten maar weet je nog wel wat je gebruikersnaam is dan kun je een nieuw wachtwoord aanvragen via het "wachtwoord vergeten" formulier.

1. Ga naar https://www.mijndomein.nl/forgot.
  2. Vul je gebruikersnaam in.
  3. Je ontvangt nu een e-mailbericht met hierin een link. Deze link is een uur geldig en moet via dezelfde internet-connectie, vanaf dezelfde computer en met dezelfde browser gebruikt worden.
  4. Klik op de link. De link verwijst je terug naar de website van mijndomein.nl.
  5. Vul een nieuw wachtwoord in en bevestig deze.
  • Inlog instructie.
    Ga naar het artikel: Inloggen.

Let op!

De link in het e-mailbericht is slechts één uur geldig, en werkt alleen vanaf de computer waarop je de link aangevraagd hebt. Wijzig dus direct je wachtwoord nadat je de aanvraag hebt gedaan.

Geen bericht ontvangen?
Heb je geen e-mailbericht ontvangen van mijndomein.nl om een nieuw wachtwoord aan te maken? Controleer de SPAM folder in je mailbox. Het is mogelijk dat het bericht als ongewenst is gemarkeerd.

Andere problemen?
Ervaar je problemen/situaties die in dit artikel niet worden beschreven neem dan direct contact op met onze helpdesk.