Gebruikersnaam vergeten

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat je niet meer weet welke gebruikersnaam je hebt gebruikt bij de registratie. Neem in dat geval contact op met de helpdesk van mijndomein.nl via dit contactformulier. Zij kunnen je hier mee helpen.

Stuur bij je vraag aan de helpdesk altijd zoveel mogelijk informatie mee, zodat de helpdesk je beter van dienst kan zijn.

Zorg er voor, dat je zelf je login gegevens ergens goed noteert en up-to date houdt, zodat je hier altijd op kan terug vallen.

• Login instructie.
    Ga naar het artikel: Inloggen.