Factuur betalen

Een nieuwe registratie van een domeinnaam kan alleen per iDEAL of Creditcard afgerekend worden.

Overige facturen kun je alleen betalen via je account.

Op deze manier wordt er een uniek betalingskenmerk aangemaakt, wat noowaardoor wij jouw betaling goed kunnen verwerken.

1. Ga naar mijndomein.nl en log in (zie indien nodig: Inloggen).
  2. Klik links in het menu op "Administratie" en selecteer "Facturen".
  3. Om de betaling te starten klik je op "Betalen". Als je voor "Alternatieve betaling" kiest kun je uit andere betaalmethoden dan een incasso kiezen.

De betaling wordt het snelst verwerkt als je met iDEAL of Creditcard betaalt. Als je gebruikt maakt van de andere betaalmethoden kan het 1-3 werkdagen duren voordat de betaling verwerkt is.

Zolang er nog een incasso loopt, staat de status van de factuur op "Incasso bezig" en is de betaalknop niet zichtbaar. Dit om te voorkomen dat je dubbel betaalt.

Wat is jullie bankrekeningnummer?

Omdat er een uniek betalingskenmerk nodig is, kun je niet zomaar geld naar ons overmaken. Je kunt dus alleen van de aangeboden betaalmethoden gebruiken om te betalen.

Factuur downloaden?

Om de factuur te downloaden dien je in het menu (links op de pagina) op "Administratie" en dan op "Facturen" te klikken.
Je krijgt nu een overzicht van al je facturen. Door op "Download" te klikken onder de factuur download je specifiek deze factuur. Wanneer je meerdere facturen selecteert en daarna bovenin op "Downloaden" klikt dan krijgt je er meerdere aangeboden als ".zip" bestand. Als je deze uitpakt zie je de facturen apart.

Betaling niet gelukt?