Gebruikersnaam wijzigen Mijndomein account

Je wijzigt je gebruikersnaam vanuit je mijndomein.nl account. Ben je nog niet ingelogd? Volg dan de handleiding  Inloggen op mijndomein.nl.

Zodra je bent ingelogd voer je de volgende stappen uit:

1. Ga links in het menu naar "Instellingen" en klik hierop om de onderliggende opties weer te geven.
  2. Klik op "Inloggegevens wijzigen".
  3. Vul het nieuwe e-mailadres in, dit is ook je gebruikersnaam.
  4. Vul het wachtwoord van je Mijndomein.nl account in.
  5. Je ontvangtg nu een e-mailbericht met een link om je nieuwe e-mailadres te valideren.

Voor het wijzigen van andere gegevens in je account: Gegevens wijzigen

Let op!
De link in het e-mailbericht is slechts één uur geldig en werkt alleen vanaf de computer waarop je de link aangevraagd hebt. Wijzig dus direct je wachtwoord nadat je de aanvraag hebt gedaan.

Het wijzigen van je gebruikersnaam via "Inloggegevens wijzigen" heeft mogelijk gevolgen als je een domeinnaam bij ons wilt wegverhuizen. Lees hierover meer op deze pagina: Domein verhuizen na wijzigen gebruikersnaam