Account gegevens wijzigen

Je kan via de beheerpagina de gegevens in je Mijndomein.nl account wijzigen. Hiervoor is het nodig om eerst in te loggen op de Mijndomein.nl website.

Zodra je bent ingelogd voer je de volgende stappen uit, klik hiervoor eerst op "Mijn Account":

1. Open links in het menu "Instellingen" en klik hierop om de onderliggende opties weer te geven.
  2. Klik op "Mijn gegevens" voor je persoonlijke gegevens.
  3. Klik op "Inloggegevens wijzigen" voor je gebruikersnaam en wachtwoord.
  4. Klik op "Administratie" voor je betaalgegevens.

LET OP!

Het wijzigen van je gebruikersnaam via "Inloggegevens wijzigen" heeft gevolgen als je een domeinnaam bij ons weg wilt verhuizen. Lees hierover meer op deze pagina: Domein verhuizen na wijzigen gebruikersnaam