Wachtwoord wijzigen

Het wachtwoord van je Mijndomein.nl account wijzig je via de beheerpagina. Ben je nog niet ingelogd? Volg dan de handleiding Inloggen op mijndomein.nl. Kan je niet inloggen omdat je het wachtwoord niet meer weet? Volg dan de handleiding Wachtwoord vergeten.

Zodra je ingelogd bent voer je de volgende stappen uit:

1. Ga links in het menu naar "Instellingen" en klik hierop om de onderliggende opties weer te geven.
  2. Klik op "Inloggegevens wijzigen".
  3. Vul het wachtwoord van je Mijndomein.nl account in
  4. Vul 2 keer het nieuwe wachtwoord in.

Voor het wijzigen van andere gegevens in je account: Gegevens wijzigen

Let op!
Maak je gebruik van een Webhosting pakket dan heeft de wijziging ook invloed op je FTP-gegevens. Je logt in op je FTP-omgeving met het nieuwe wachtwoord.

Geen bericht ontvangen?
Heb je geen e-mailbericht ontvangen van mijndomein.nl om een nieuw wachtwoord aan te maken?
Controleer de SPAM folder in je mailbox. Het is mogelijk dat het bericht als ongewenst is gemarkeerd.