Alias doorverwijzing

Een alias doorverwijzing kan enkel ingesteld worden als er onder hetzelfde mijndomein.nl account ook een domeinnaam met een Webhosting pakket is ondergebracht. De alias kan dan als doorverwijzing naar dat betreffende Webhosting pakket worden ingesteld.

Heb je een doorverwijzing ingesteld maar zie je deze niet terug in jouw Internet Browser? Verwijder de tijdelijke internet bestanden van de Browser en herlaad de pagina opnieuw.

Zie voor algemene uitleg het artikel over doorverwijzen.

Instructie om in te stellen:

1. Log in op het mijndomein.nl account, zie indien nodig: Inloggen.
  2. Kies bij het domein t.h.v. "Domeinnaam" voor "Instellingen".
  3. Klik vervolgens op het icoon genaamd "Doorverwijzen".
  4. Nadat de pagina geladen is kun je kiezen uit de verschillende opties, kies hier voor "Alias doorverwijzing".
  5. Geef vervolgens op naar welk ander domeinnaam met webhosting pakket dit domein toe moet verwijzingen.
  6. Sla de wijziging vervolgens op.

Instructie om uit te zetten:

1. Log in op het mijndomein.nl account, zie indien nodig: Inloggen.\
  2. Kies bij het domein t.h.v. "Domeinnaam" voor "Instellingen".
  3. Klik vervolgens op het icoon genaamd "Doorverwijzen".
  4. Nadat de pagina geladen is kun je kiezen uit de verschillende opties, kies hier voor "Hosting op server" of "Geen".
  5. Sla de wijziging vervolgens op.