Je pakket wijzigen

Op het moment dat je gebruik wenst te maken van andere diensten dan je huidige pakket in voorziet kun je het pakket dat je bij ons afneemt wijzigen. Andersom kan uiteraard ook: als je een dienst niet meer nodig hebt kan je overstappen op een goedkoper pakket. Ook zijn er diverse uitbreidingen, afhankelijk van welk pakket je momenteel gebruikt.

Bij het wijzigen van je pakket worden de eventuele meerkosten berekend op basis van de resterende looptijd van je contract.

Let op! Een uitbreiding wordt pas geactiveerd nadat de betaling is verwerkt. Wil je direct van de uitbreiding of wijziging gebruik maken is het aan te raden te betalen met iDeal of Creditcard.

Wijzig je het pakket naar een goedkoper pakket, dan is deze wijziging vanzelfsprekend gratis. Houd er wel rekening mee dat er geen restitutie gegeven wordt op de pakketprijs bij een wijziging naar een goedkoper pakket en dat de wijziging per direct in gaat.


Pakketuitbreidingen
Hierbij blijft het huidige pakket actief, maar wordt er enkel een dienst aan toegevoegd.

Mogelijke opties:

 • Een privacy uitbreiding op het domein.
 • Pakketwijziging

Hierbij wijzig je het huidige pakket naar een pakket met andere specificaties. Voor een overzicht van de specificaties kun je de volgende pagina bekijken: Vergelijk Pakketten.

Mogelijke opties:

 • Wijziging naar een Webwinkelpakket.
 • Wijziging naar een Websitemakerpakket.
 • Wijziging naar een Hostingpakket.
 • Wijziging naar een E-mailpakket.
 • Wijziging naar een Domeinnaampakket.

 


Instructie

 1. Log in op het mijndomein.nl account, zie indien nodig: Inloggen.
 2. Ga naar "Mijn producten" en klik op "Upgraden" bij een van de onderdelen. Het maakt niet uit bij welk onderdeel je klikt, zolang het maar onder de juiste domeinnaam valt.
 3. Nadat de pagina geladen is, kun je kiezen uit de verschillende opties zoals hierboven is aangegeven.
 4. Zodra je een keuze hebt gemaakt, is het enkel nog nodig de betaling af te ronden. Volg de stappen die je in beeld te zien krijgt totdat de wijziging of uitbreiding succesvol is aangevraagd.
 5. Na succesvolle afronding zal dit per e-mail bevestigd worden.

Was dit artikel nuttig?