Opzegging ongedaan maken

Het kan voorkomen dat je een domeinnaam toch nog wilt behouden. De opzegging kun je tot maximaal 48 uur voor de daadwerkelijke opzegdatum nog ongedaan maken. Hierna zal de opzegging in gang gezet worden. Dit kan niet meer geannuleerd worden.

Mocht het voorkomen dat je de opzegging te laat ongedaan hebt gemaakt en de betreffende domeinnaam toch nog wilt behouden, neem dan contact op met de helpdesk en geef hierbij de nodige informatie op, zodat de helpdesk je hiermee van dienst kan zijn.

Je maakt de opzegging op de volgende manier ongedaan:

1. Log in op het mijndomein.nl account, zie indien nodig: Inloggen.
  2. Selecteer de juiste domeinnaam, dit kan vanuit het "Dashboard".
  3. Klik vervolgens t.h.v. "Domeinnaam" op "Instellingen".
  4. Kies daarna voor "Opzegging annuleren".