E-mail adres wachtwoord

Het kan voorkomen dat je het wachtwoord voor het door jouw aangemaakte e-mail adres bent vergeten of juist wilt wijzigen. Volg de onderstaande stappen om het wachtwoord opnieuw in te stellen.

Instructie:

1. Log in op het mijndomein.nl account, zie indien nodig: Inloggen.
  2. Selecteer het domein waarop je e-mail zaken wilt wijzigen.
    Dit kan vanuit "Mijn producten" zodra je inlogt.
  3. Klik vervolgens op "Instellingen" bij "E-mail".
  4. Klik vervolgens in je overzicht op "E-mailadressen".
  5. Kies daarna het desbetreffende e-mailadres waar je het wachtwoord van wilt wijzigen.
  6. Bij "Wat moet met de email worden gedaan" dient de optie "opslaan in mailbox" geselecteerd te zijn, anders is er geen mailbox gekoppeld aan het e-mailadres en kan er geen wachtwoord ingesteld worden.
  7. Vervolgens moet je twee keer het nieuwe wachtwoord invullen.
  8. Klik hierna op de knop genaamd "Wijzigen", het nieuwe wachtwoord voor het e-mailadres is nu ingesteld.