Auto Reply / Out of Office instellen

Bij alle e-mailadressen die je aanmaakt op jouw domein kun je aangeven of je voor het betreffende e-mailadres een "Auto Reply" of ook wel een "Out of Office" bericht in wilt instellen. Dit kan handig zijn als je een tijdje geen e-mail berichten kunt beantwoorden door bijvoorbeeld verlof of feestdagen.

Instructie:

1. Log in op het mijndomein.nl account, zie indien nodig: Inloggen.
  2. Selecteer het domein waarop je een e-mail adres moet wijzigen.
    Dit kan vanuit het "Dashboard" kies t.h.v. "E-mail" voor "Instellingen".
  3. Klik vervolgens op de knop "E-mailadressen".
  4. Zodra de pagina geladen is, klik je in het overzicht op het betreffende e-mailadres dat je wilt bijwerken.
  5. Zodra de pagina geladen is ga je naar de optie genaamd "Auto Reply".
  6. Klik op "Auto Reply" om de onderliggende opties weer te geven.
  7. Vul de betreffende velden in en vink de optie aan om dit in te schakelen.
  8. Sla vervolgens de wijzigingen op door op "Wijzigen" te klikken.

Belangrijk!
Er wordt 1 keer per 24 uur een "Auto Reply" bericht verstuurd naar het betreffende e-mailadres als afzender.

Maak geen gebruik van speciale karakters in de verschillende invulvelden, als je wel gebruik maakt van speciale symbolen of karakters kan het voorkomen dat de gehele "Auto Reply"-optie niet correct functioneert.