Bekende foutmeldingen van Webmail

Bij webmail kunnen zich een aantal bekende foutmeldingen voordoen.

Indien jij andere dan de onderstaande foutmeldingen tegenkomt meld dit dan direct bij de helpdesk. Stuur bij jouw vraag de betreffende foutmelding mee met een schermafbeelding (screenshot) van de foutmelding zelf. Geef hierbij ook aan wat jouw laatste stappen zijn geweest voordat de foutmelding in beeld verscheen.

Inloggen mislukt

Deze foutmelding doet zich voor indien de gebruikersnaam- en wachtwoord combinatie incorrect is.
Een minimale vereiste om in de mailbox van het betreffende e-mail adres in te kunnen loggen is dat het e-mailadres een mailbox dient te bevatten.

Zie indien nodig:

Sessie verlopen

Indien je een langere tijd ingelogd bent geweest zonder activiteit te vertonen, zal je login-sessie verlopen. Je wordt uitgelogd, hierna kun je direct weer inloggen om verder te kunnen.

Als tip kun je e-mailberichten opslaan als concept zodat je er later mee verder kunt.
Dit is handig bij het opstellen van langere e-mailberichten.