Bericht opstellen

1. Een overzicht van de ingevoegde bijlagen behorend bij dit bericht.

2. Optie om een bijlage toe te voegen:

• Houd er wel rekening mee dat de maximum (totale) bestandsgrootte 32 MB is. Indien je grotere bestanden wilt verzenden kun je gebruik maken van services zoals https://www.wetransfer.com/.

• Indien je een Webhosting pakket afneemt kun je grote bestanden in een folder op de FTP omgeving van je Webhosting pakket plaatsen om vervolgens de links (URL verwijzingen) naar de betreffende bestanden te versturen naar je geadresseerden.

• Indien je meerdere bestanden of bestanden hebt met een bestandsextensie dat gevoelig is voor blokkade, dan is het heel erg belangrijk om deze te comprimeren (in te pakken) in een .zip of een .rar bestand voordat je het toevoegt als bijlage.

3. Annuleer, sla het bericht niet op en keer terug naar je mailbox.

4. Verstuur het bericht.

5. Controleer de spelling van het ingevoerde bericht, hier wordt uitgegaan van de taal dat is ingesteld in de instellingen (standaard is dit NL).

6. Optie om een bijlage toe te voegen, zie bovenstaand nummer 2 voor bijzonderheden.

7. Optie om een handtekening aan het e-mailbericht toe te voegen, deze optie is enkel te gebruiken als je een handtekening hebt ingesteld in de "instellingen" => "Identiteiten" => "Ondertekening".

8. Optie om dit bericht als concept op te slaan, zodat het bewaard wordt en dit bericht op een ander moment kunt bijwerken en verzenden.

9. Specifieke e-mailbericht opties. Standaard is dit correct ingesteld, maar je kunt indien nodig zelf een bepaalde instelling specificeren voor dit bericht.

10. Verstuur het bericht.

Zie voor algemene uitleg het artikel over Webmail uitleg.