FTP beheer uitleg

Wat is FTP?

"FTP" staat voor File Transfer Protocol. Dit is een methode om mappen en bestanden over te zetten tussen je computer en een (web)server.

Wat heb je nodig?

Om FTP te gebruiken heb je een Webhosting of Webhosting Plus pakket nodig. Als je dit nog niet hebt kan je het pakket voor je domeinnaam wijzigen: handleiding pakket wijzigen.

Een van de meest bekende FTP programma's is "FileZilla". Lukt het niet met je eigen programma? Probeer het dan eerst met Filezilla. Lukt het hiermee ook niet? Neem dan contact op met de helpdesk.

Instellen en Inloggen

Standaard FTP structuur

Subdomeinen

Uploaden en Downloaden

Verborgen bestanden