Database wachtwoord vergeten

Als je het wachtwoord vergeten bent kun je vanuit het beheerpaneel van het domein met Webhosting pakket een nieuw wachtwoord opvragen.

Zie indien nodig het artikel met uitleg over MySQL database beheer.

Instructie:

1. Log in op het Mijndomein.nl account, zie indien nodig: Inloggen.
  2. Selecteer het domein waarvan je de MySQL databases wilt beheren.
    Dit kan vanuit het "Dashboard" kies t.h.v. "Webhosting" voor "Instellingen".
  3. Klik vervolgens op de knop "Databases".
  4. Zodra de pagina geladen is zul je een overzicht zien van de aangemaakte MySQL databases.
  5. Klik op het "slot" bij de betreffende database-rij met de tekst "Nieuwe aanvragen".
  6. Je zult een e-mailbericht ontvangen met een nieuw wachtwoord voor de database.
  7. Pas je het wachtwoord aan voor een bestaande database? Vergeet dan niet het nieuwe database wachtwoord ook in te stellen op jouw website

Indien je geen e-mailbericht hebt ontvangen, kan het zijn dat dit bericht gemarkeerd is als spam. Controleer je e-mail spambox of de map voor ongewenste e-mailberichten.