Database verwijderen

Een database kun je verwijderen vanuit het beheerpaneel van het domein met Webhosting pakket.

Zie indien nodig het artikel met uitleg over MySQL database beheer.

Instructie:

1. Log in op het Mijndomein.nl account, zie indien nodig: Inloggen.
  2. Selecteer het domein waarvan je de MySQL databases wilt beheren.
    Dit kan vanuit het "Dashboard" kies t.h.v. "Webhosting" voor "Instellingen".
  3. Klik vervolgens op de knop "Databases".
  4. Zodra de pagina geladen is, zul je een overzicht zien van de aangemaakte MySQL databases als deze zijn aangemaakt.
  5. Klik op het rode kruis icoon bij de betreffende database-rij die je wilt verwijderen.

Zodra een database verwijderd is, kan het een aantal minuten duren voordat het verwijderen succesvol is afgerond. Alle verwijderde databases kunnen nog vóór 90 dagen hersteld worden, hierna zullen ze definitief verwijderd zijn.