Database herstellen

Een verwijderde database kun je herstellen vanuit het beheerpaneel van het domein met Webhosting pakket.

Alle databases die langer dan 90 dagen zijn verwijderd komen definitief te vervallen en kunnen niet meer hersteld worden.

Zie indien nodig het artikel met uitleg over MySQL database beheer.

Instructie:

1. Log in op het Mijndomein.nl-account, zie indien nodig: Inloggen.
  2. Selecteer het domein waarvan je de MySQL databases wilt beheren.
    Dit kan vanuit het "Dashboard" kies t.h.v. "Webhosting" voor "Instellingen".
  3. Klik vervolgens op de knop "Databases".
  4. Zodra de pagina geladen is, zul je een overzicht zien van de aangemaakte MySQL databases als deze zijn aangemaakt.
  5. Ga naar het tabel voor "Verwijderde databases".
  6. Klik op het stuk tekst "Herstellen" bij de betreffende database-rij.
  7. Je zult een e-mail bericht ontvangen met een nieuw wachtwoord voor de database.

Het kan een aantal minuten duren voordat de database wordt hersteld.
    Indien je geen e-mailbericht hebt ontvangen kan het zijn dat dit bericht gemarkeerd is als spam. Controleer je e-mail spambox of de map voor ongewenste e-mailberichten.