Catch-All adres instellen

De "Catch-All" functie staat voor de optie om alle berichten die naar een niet bestaand e-mail adres op jouw domein worden verstuurd, op te vangen op één e-mail adres waar de "Catch-All" functie is ingeschakeld.

Dit kan zeer handig zijn, maar heeft ook een keerzijde zoals het ontvankelijk zijn voor SPAM.
Indien je deze optie aanzet zul je ook de gelegenheid geven om SPAM te ontvangen.

Instructie:

1. Log in op het mijndomein.nl account, zie indien nodig: Inloggen.
  2. Selecteer het domein waarop je e-mail zaken wilt wijzigen.
    Dit kan vanuit het "Dashboard" kies t.h.v. "E-mail" voor "Instellingen".
  3. Klik vervolgens op de knop "E-mailadressen".
  4. Zodra de pagina geladen is klik je in het overzicht op het betreffende e-mailadres die je wilt bijwerken.
  5. Zodra de pagina geladen is ga je naar de optie genaamd "Moet dit e-mailadres alle e-mail opvangen voor deze domeinnaam?".
  6. Vink het selectie vakje aan om de "Catch-All" in te schakelen of vink het selectie vakje uit om de "Catch-All" uit te schakelen.
  7. Sla vervolgens de wijzigingen op door op "Wijzigen" te klikken.