W3 Total Cache voor WordPress

W3 Total Cache is een WordPress-plugin waarmee een WordPress-installatie sneller kan werken. Volg de onderstaande stappen als beheerder van een WordPress-website.

Meer over de snelheid van WordPress kun je vinden in dit artikel: Wordpress snelheid

Instructie:

1. Open jouw WordPress login pagina en log in als beheerder.

2. Ga in het linker menu naar Plugins en voeg een nieuwe plugin toe.

3. Zoek naar de plugin genaamd: W3 Total Cache
  4. Klik op "Installeren".

5. Na de installatie klik je op "Plugin activeren".

6. Ga naar de eigenschappen van deze Plugin.

7. Schakel in de instellingen de optie voor "Preview Mode" uit en sla de wijziging op.

8. De rest van de standaard instellingen zijn over het algemeen goed geconfigureerd.

Je dient er echter wel rekening mee te houden dat de eerste keer dat je de pagina's nu bezoekt deze nog eenmalig iets langzamer kunnen laden in verband met het maken van een geoptimaliseerde kopie door de plugin.)