FTP accounts op Webhosting Plus

In dit artikel kun je informatie vinden over het in- of uitschakelen van de FTP functionaliteit van jouw Webhosting Plus domeinnaam.

Bij je pakket heb je namelijk een apart FTP account, met aparte inlog gegevens, welke je met deze functionaliteit buiten werking kunt stellen. Bijvoorbeeld vanuit veiligheidsoverwegingen.

Tevens kun je een nieuw wachtwoord opvragen, zie stap 4 met punt 2 hieronder.

Dit artikel is alleen van toepassing op het Webhosting Plus pakket, zie indien nodig meer informatie over een pakketwijziging.

Instructie:

1. Log in op het mijndomein.nl account, zie indien nodig: Inloggen.
  2. Selecteer het domein waarvan je de FTP informatie wilt inzien.
    Ga naar "Mijn producten" en klik op "Instellingen" bij Webhosting Plus.
  3. Klik vervolgens op het icoon genaamd "FTP informatie".
  4. Zodra de pagina geladen is, zul je een overzicht aan FTP gegevens zien, met de volgende opties:

• FTP account in of uit "Schakelen".
    • De FTP login gegevens herstellen en deze naar je toe sturen.