Websitemaker opties

Het Websitemaker pakket is een "CMS" (Content Management System) van Mijndomein.nl.
Hiermee kun je een website maken en zelf beheren, zonder specifieke technische kennis te hebben met het maken van websites.

Het is een pakket dat voorgeïnstalleerd staat op het internet waardoor je geen speciale programma's nodig hebt om ermee te kunnen werken. Gebruik enkel je Internet Browser om je website te maken, te beheren en weer te geven op het internet.

Doordat de websitemaker een online CMS is heb je geen FTP of MySQL databases nodig. Deze opties zijn dan ook niet inbegrepen. Zie voor meer specificaties ons producten overzicht

Hieronder zijn de opties kort uitgelicht.

• Artikelen
    Vul je website met inhoud door artikelen aan te maken.
    In de artikelen kun je tekst, afbeeldingen en andere media items plaatsen.
    Deze artikelen kun je koppelen aan categorieën (labels) om ze te groeperen.

• Categorieën
    Categorieën zijn labels waar je de artikelen, formulieren en albums kunt indelen in groepen. Deze categorieën kun je weergeven in een lijst en weergeven op pagina's.

• Pagina's
    Standaard heb je een binnenkomst-pagina dat als "voorpagina" gezien kan worden.
    De pagina's bestaan uit verschillende soorten uitvoeronderdelen waar je bepaalde blokken in kunt plaatsen om je pagina's invulling te geven.

• Albums
    Albums geven je de optie om afbeeldingen, muziek bestanden en You Tube films te uploaden in een album. De inhoud hiervan kun je vervolgens weergeven in lijsten of pagina's.

• Formulieren
    Maak je eigen formulieren die je kunt invoegen in pagina's als blok.

• Bestanden
    Upload je eigen bestanden die je kunt linken in artikelen en tekstblokken waarmee ze te downloaden zijn.

• Social Media
    Gebruik social media plugins om de bezoeker de optie te geven om de inhoud van je website te kunnen delen via social media. Koppel je eigen social media account om je nieuwe artikelen en albums direct te distribueren naar je social media account.

• Stijlen
    Kies een stijl waarmee je de vormgeving/presentatie van je website kunt instellen, aanpassen en beheren.