Internet Browser cache

Internet browsers gebruiken een eigen cache (tijdelijke internet bestanden) om eerder bezochte websites sneller in te laden. Naast dat het zeer effectief is en vele voordelen met zich mee brengt, kan het af en toe vervelend zijn bij het maken van je website.

"Oude" website bestanden blijven ingeladen waardoor je de wijzigingen aan de website niet opmerkt. De meest voor de hand liggende actie is om de internet browser cache te verwijderen, zodat de bestanden opnieuw ingeladen kunnen worden.

Als je niet weet hoe je de Internet Browser cache wist, volg dan de instructies op:
http://www.browserchecker.nl/cache-bestanden-verwijderen

Dit artikel is een veelgebruikte instructie waar de helpdesk je naartoe kan verwijzen.
Het is belangrijk om de instructies van de helpdesk volledig op te volgen.