Bestandsformaten

Het Websitemaker pakket is een afgeschermd systeem waardoor je geen toegang hebt tot de FTP map van je website. Hierdoor is het ook niet mogelijk om elk bestandstype te uploaden wat je maar wenst.

De Websitemaker bied de mogelijkheid om bestanden te uploaden op 2 manieren. Namelijk in een album en in bestanden, welke je weer kan gebruiken in je artikelen of tekstblokken.

Bij albums kan je de onderstaande bestandsformaten uploaden:

• Afbeeldingen
    .jpg .png .gif

• Muziek
    .mp3

In de map bestanden kan je onderstaande formaten plaatsen:

• Afbeeldingen
    .jpg .jpeg .gif .bmp

• Video
    .avi .divx .wmv .qt .mov .rm .mpg .mpeg .mp4 .m4v .m4a .flv

• Audio
    .mp3 .m3a .mp2 .wav .au

• Documenten
    .doc .docx .txt .ods .xls .xsl .odt .pdf .psd .pps .dat .tmp

• Web formaten
    .html .htm .css .xsl .xml .as .swf .js

• Overige
    .zip .rar .air .cdr

• Websitemaker bestanden
    .mdsp .mds .mdse