E-mailadres bijwerken

Een aangemaakt e-mailadres kun je bijwerken door de onderstaande stappen te volgen.
Het adres zelf kun je geen andere naam geven, in dit geval kun je een nieuw e-mail adres aanmaken en de "oude" verwijderen.

Instructie:

1. Log in op het mijndomein.nl account, zie indien nodig: Inloggen.
  2. Selecteer het domein waarop je e-mail zaken wilt wijzigen.
    Dit kan vanuit het "Dashboard" kies t.h.v. "E-mail" voor "Instellingen".
  3. Klik vervolgens op de knop "E-mailadressen".
  4. Zodra de pagina geladen is, klik je in het overzicht op het betreffende e-mailadres waar je wijzigingen op wilt aanbrengen.
  5. Voer jouw wijzigingen uit.
  6. Klik vervolgens op de knop genaamd "Wijzigen" om op te slaan.