"RSS" en "Powered by"

Elke Websitemaker website heeft standaard de tekst en link met "RSS" en "Powered by". Als beheerder kun je ervoor kiezen om dit te verbergen.

Het verbergen van HTML onderdelen op je website kun je uitvoeren met CSS.

Gebruik de volgende CSS code om "RSS" te verbergen:

#footer-options { display: none; }

Gebruik de volgende CSS code om "Powered By" te verbergen:

.poweredby { display: none; }

Gebruik de volgende CSS code om "RSS" en "Powered By" te verbergen:

#footer-options, .poweredby { display: none; }

Instructie:

1. Log in op de Websitemaker beheer.
  2. Klik boven in het scherm op het beheer tabblad "Vormgeving".
  3. Klik op "Stijlen" in het menu aan de linkerkant van het scherm om de onderliggende opties te weergeven.
  4. Klik vervolgens op de optie "Eigen CSS".
  5. Zodra de pagina geladen is kun je de bovenstaande code kopiëren en plakken in het grote invul- scherm.
  6. Klik vervolgens op "Opslaan" aan de linkerkant van het scherm.

Ga naar jouw website toe en herlaad de pagina om de resultaten te zien.

Als je geen verschil ziet dan kan het zijn dat je de Internet Browser cache oude website bestanden ingeladen heeft. Verwijder de Browser cache en herlaad de website.

Zie voor de beeldvorming de instructievideo: http://youtu.be/NLBPMXucQjw