Ander stijl per pagina

Het is mogelijk om per pagina een andere afgeleide stijl te kiezen zodat je variatie aanbrengt in je website. Dit kan met paginakoppelingen op ieder pagina. Door de pagina's afzonderlijk en onafhankelijk te maken van andere pagina's kun je per pagina bepalen hoe je deze indeelt en vormgeeft.

Belangrijk!
Hiervoor is het wel nodig dat je eerst een tweede afgeleide stijl hebt aangemaakt speciaal voor deze pagina. Geef deze tweede stijl een herkenbare naam voor gebruik met de pagina.

Instructie:

1. Log in op de Websitemaker beheer.
  2. Klik boven in het scherm op het beheer tabblad "Vormgeving".
  3. Klik op "Indeling" in het menu aan de linkerkant van het scherm om de onderliggende pagina's te weergeven.
  4. Klik vervolgens op de pagina die je een ander stijl wilt geven.

Als je nog een pagina moet toevoegen klik dan op "Pagina toevoegen" en zorg ervoor dat het geen "subpagina" is en niet gekoppeld is aan de "binnenkomst pagina".

5. Zodra de pagina geladen is klik je boven in het scherm op de knop voor "Koppelingen". Controleer of er een koppeling is en klik op "Toepassen".

Indien de pagina gekoppeld is, dan "Ontkoppel" je de pagina om door te gaan.

6. Klik vervolgens op "Opslaan" aan de linkerkant van het scherm.
  7. Klik op de knop links naast "Instellingen" (nog steeds boven in het scherm).
  8. Kies de betreffende stijl die jij wilt gebruiken (die je speciaal hiervoor hebt aangemaakt) uit de lijst die weergegeven wordt.
  9. Klik op "Opslaan", rechts in het scherm.

Zie voor de beeldvorming de instructievideo: http://youtu.be/GZmTAXzyEZA