Stijl updaten

Na verloop van tijd kan de maker van een stijl een update vrijgeven voor een specifieke stijl. Zodra de update vrij wordt gegeven kun je als gebruiker van de stijl zelf de update doorvoeren.

Een update verandert geen instellingen die je specifiek in je "Afgeleide stijl" hebt ingesteld.
Het kan wel effect hebben op de weergave van bepaalde opties en/of stijl.

Belangrijk!
Bij het updaten van een stijl is het belangrijk om niet te snel weg te klikken. Wacht altijd tot de pagina geladen is en het laadproces is afgerond.

Instructie:

1. Log in op de Websitemaker beheer.
  2. Klik boven in het scherm op het beheer tabblad "Vormgeving".
  3. Klik op "Stijlen" in het menu aan de linkerkant van het scherm om de onderliggende opties te weergeven.
  4. Klik vervolgens op "Lijst met stijlen".
  5. Zodra de pagina geladen is zul je een overzicht zien aan de stijlen die je geïnstalleerd hebt staan.

Als er een stijlupdate beschikbaar is zul je per stijl dat uit de "Websitemaker uitwisseldienst" komt zien of er een "update" beschikbaar is. Dit staat in de rij zelf aangegeven met een tekst link.

6. Klik op "Updaten" in de betreffende rij.
  7. Bevestig om door te gaan.
  8. Wacht tot het laden is afgerond.
  9. Klik op "Huidige stijl" in het menu aan de linkerkant van het scherm.
  10. Klik op "Opslaan", rechts in het scherm.

Zie voor de beeldvorming de instructievideo: http://youtu.be/ILUGOe7oaFQ