Nieuwe stijl installeren

De Websitemaker bevat stijlen waarmee je de website een bepaald uiterlijk kunt geven. De stijlen zijn vindbaar onder het tabblad "Vormgeving". Na de installatie is het nodig om er een afgeleide stijl van te maken zodat je het kunt toepassen op de pagina's.

Instructie:

1. Log in op de Websitemaker beheer.
  2. Klik boven in het scherm op het beheer tabblad "Vormgeving".
  3. Klik op "Stijlen" in het menu aan de linkerkant van het scherm om de onderliggende opties te weergeven.
  4. Klik vervolgens op "Nieuwe stijl aanmaken" of op "Zoek nieuwe stijl" om direct te zoeken naar een stijl.
  5. Kies een stijl en klik erop om het te installeren.
  6. Bevestig de installatie.
  7. Wacht tot de installatie volledig is afgerond.
  8. Maak er een afgeleide stijl van en pas het toe aan je pagina's.

Zie voor de beeldvorming de instructievideo: http://youtu.be/aK6kJxA8qvM