Twitter widget

Een Twitter feed kun je op je website weergeven door de Twitter widget code in een HTML blok op een pagina te plaatsen. Twitter heeft dit beveiligd waardoor het enkel mogelijk is om een Twitter feed uit te lezen als de Twitter gebruiker dit zo heeft aangemaakt.

Een Twitter widget dien je aan te maken bij Twitter zelf.

Instructie:

1. Ga naar: https://twitter.com/settings/widgets
  2. Log in en maak een Widget aan. Voor hulp en ondersteuning kun je de Twitter support/documentatie raadplegen.
  3. Kopieer de code die de widget je opgeeft.
  4. Log vervolgens in op je Websitemaker beheer en maak een HTML blok aan.
  5. Sla je wijzigingen op.