Abonnees

Binnen de Websitemaker website heb je opties voor het instellen van "Abonnees". Bezoekers kunnen zich aanmelden met een e-mail adres om vervolgens op de hoogte gehouden te worden van nieuwe informatie op je website. Dit werkt het beste voor artikelen en artikelen die in categorieën geplaatst kunnen worden.

Zodra je deze optie hebt ingeschakeld kun je een abonneerblok op je pagina's plaatsen om vervolgens bezoekers de optie te geven om zich te abonneren. Voor het opgeven als abonnee is een e-mail adres en e-mailbevestiging nodig van de abonnee zelf.

Instructie:

1. Log in op de Websitemaker beheer.
  2. Klik boven in het scherm op het beheer tabblad "Promotie".
  3. Klik op "Abonnees" in het menu aan de linkerkant van het scherm om de onderliggende opties te weergeven.
  4. Klik vervolgens op "Opnieuw instellen".
  5. Zodra de pagina geladen is zul je de setup te zien krijgen.

Doorloop de stappen en opties die in beeld weergegeven zijn. Deze instellingen kun je altijd nog aanpassen en wijzigen als dat van toepassing is.

6. Rond de setup af.

Zie voor de beeldvorming de instructievideo: http://youtu.be/IRfe8cxhJCc