Artikel details

Elk artikel dat aangemaakt wordt heeft een auteur, een link naar het artikel zelf en een datum van artikel aanmaak. Deze gegevens bij elkaar worden op de website weergegeven onder de titel van het artikel zelf. Indien gewenst kun je dit uit- of inschakelen (standaard ingeschakeld).

Instructie:

1. Log in op de Websitemaker beheer.
  2. Klik boven in het scherm op het beheer tabblad "Instellingen".
  3. Klik op "Overige instellingen" in het menu aan de linkerkant van het scherm om de onderliggende opties te weergeven.
  4. Klik vervolgens op "Artikelen".
  5. Zodra de pagina geladen is zul je de opties te zien krijgen.

Vink aan of uit wat van toepassing is.

6. Klik op "Opslaan".