Website afschermen

Een Websitemaker website kun je geheel afschermen van de "buitenwereld" door er een wachtwoord- beveiliging op te zetten. Alleen de "gebruikers" die het juiste wachtwoord en gebruikersnaam-combinatie opgeven kunnen de site bezoeken en weergeven. Denk bijvoorbeeld aan het afschermen van de website terwijl je nog bezig bent met het bouwen van de website zelf.

Deze feature is enkel in te schakelen voor de gehele site en niet voor onderdelen van de site. Indien je het wachtwoord vergeten bent kun je altijd nog als Websitemaker beheerder inloggen op je Websitemaker beheer om vervolgens deze instelling te wijzigingen of ongedaan te maken.

Instructie:

1. Log in op de Websitemaker beheer.
  2. Klik boven in het scherm op het beheer tabblad "Instellingen".
  3. Klik op "Overige instellingen" in het menu aan de linker kant van het scherm om de onderliggende opties te weergeven.
  4. Klik vervolgens op "Beveiliging".
  5. Klik "Toegangsbeheer" boven aan de pagina dat geladen is.
  6. Klik op het selectie vakje "Toegangs restricties activeren".
  7. Geef in het onderstaande tabel een gebruikersnaam en wachtwoord op die je wilt gebruiken.

Zie voor de beeldvorming de video instructie: http://youtu.be/Qn-YjfMG2pQ