IP adres blokkeren

Het kan voorkomen dat je een specifieke bezoeker met zijn/haar IP adres wilt blokkeren. Hierdoor wordt de toegang en weergave van de Websitemaker website voor dit IP adres ontzegd. De geblokkeerde bezoeker kan dan niet meer bij jouw website.

Belangrijk!
Voorkom dat je jezelf buitensluit. Mocht dit gebeuren, log dan in als Websitemaker beheerder op de Websitemaker beheer en maak de IP blokkade ongedaan.

Instructie:

1. Log in op de Websitemaker beheer.
  2. Klik boven in het scherm op het beheer tabblad "Instellingen".
  3. Klik op "Overige instellingen" in het menu aan de linkerkant van het scherm om de onderliggende opties te weergeven.
  4. Klik vervolgens op "Beveiliging".
  5. Klik op "IP toevoegen".
  6. Voeg het volledige IP adres in, inclusief de puntjes tussen de cijfers.
  7. Klik op "Opslaan".

Zie voor de beeldvorming de video instructie: http://youtu.be/MvH6hbWRAQM