Website wissen en opnieuw beginnen

Op een bepaald moment kun je ervoor kiezen om helemaal opnieuw te beginnen met je website. Dit kan zijn als je helemaal niet tevreden bent met de inhoud en het "niet meer te redden" is of dat je besluit om de website op te schonen en met een nieuw begin te beginnen.

Belangrijk!
Alles wat verwijderd wordt is niet meer terug te zetten. Gebruik indien nodig het programma genaamd http://www.httrack.com om de website eerst als soort backup (éénzijdig) op te slaan op je eigen computer en vervolgens de Websitemaker te herconfigureren.


Instructie:

  1. Log in op de Websitemaker beheer.
  2. Klik boven in het scherm op het beheer tabblad "Instellingen".
  3. Klik op "Herconfigureren" in het menu aan de linkerkant van het scherm om de onderliggende opties te weergeven.
  4. Klik vervolgens voor de optie om de inhoud te verwijderen.
  5. Bevestig de actie om door te gaan.

Zie voor de beeldvorming de video instructie: http://youtu.be/imRziuk3OQ0


Was dit artikel nuttig?