FTP Instellen & Inloggen

Om in te kunnen loggen op de voor jouw gereserveerde FTP-webruimte voor het Webhosting pakket dien je de onderstaande instellingen te gebruiken in het FTP programma. Deze instellingen gelden voor alle varianten van FTP programma's.

In de onderstaande video leggen we uit hoe je je FTP instelt en hoe je bestanden uploadt.

Zie indien nodig het artikel met uitleg over FTP.

De gebruikersnaam is gelijk aan het klantnummer waarmee het domein incl. Webhosting Pakket geregistreerd is bij Mijndomein.nl. Dit wordt aangegeven in het e-mailbericht na registratie of eventuele pakketwijziging naar het Webhosting Pakket. Je kunt het ook vinden in je account.

Selecteer je domeinnaam en klik op "FTP informatie".

Het wachtwoord is gelijk aan het wachtwoord van jouw Mijndomein.nl account.

De FTP instellingen voor het Webhosting Plus pakket zijn anders.

FTP server instellingen:

FTP Host: ftp.mijndomein.nl
FTP Poort: 21
FTP Protocol: FTP

FTP login instellingen:

Login type: Normal
Gebruikersnaam: mdXXXXXX
Wachtwoord: **********

FTP overdracht instellingen:

Overdrachtsmodus: Passief
Aantal gelijktijdige verbindingen: 1
FTP pad: /public/sites/www.domeinnaam.nl
(vul hier jouw domeinnaam in)