FTP (plus) Instellen & inloggen

Om in te kunnen loggen op de voor jouw gereserveerde FTP webruimte voor het Webhosting Plus pakket dien je de onderstaande instellingen te gebruiken in het FTP programma. Deze instellingen gelden voor alle varianten van FTP programma's.

Zie indien nodig het artikel met uitleg over FTP.
Dit artikel is alleen van toepassing op het Webhosting Plus pakket. De FTP instellingen voor het reguliere Webhosting pakket zijn anders.

FTP server instellingen:

FTP Host: ftp-plus.mijndomein.nl
FTP Poort: 21
FTP Protocol: FTP

FTP login instellingen:

Login type: Normal
Gebruikersnaam: userXXXX
Wachtwoord: **********

FTP overdracht instellingen:

Overdrachtsmodus: Passief
Aantal gelijktijdige verbindingen: 1
FTP pad: /public/sites/www.domeinnaam.nl (vul hier jouw domeinnaam in)

Gebruikersnaam en wachtwoord opvragen

• Om de login gegevens te achterhalen log je in op je Mijnaccount pagina.
  • Klik op "Instellingen" achter het Webhosting Plus pakket.

• Ga naar "FTP informatie"

Hier vind je de hostnaam en de gebruikersnaam voor het verbinden met FTP. Heb je het wachtwoord niet meer? Druk dan op "Reset & e-mail mij deze gegevens" om een nieuw wachtwoord te ontvangen op het e-mailadres van je Mijndomein-account.