Standaard FTP (plus) mappenstructuur

De FTP webruimte wordt standaard afgeleverd met een aantal vooraf ingestelde mappen en bestanden voor het Webhosting Plus pakket. Om problemen te voorkomen, verwijder deze a.u.b. niet!

Zie indien nodig het artikel met uitleg over FTP.
Dit artikel is alleen van toepassing op het Webhosting Plus pakket, klik hier voor meer informatie over een pakketwijziging.

De onderstaande afbeelding geeft de standaard FTP structuur weer van een Webhosting Plus pakket.

De meest belangrijke map die je dient aan te houden voor het uploaden van je website bestanden is de map in:

/ public / sites / www.domeinnaam.nl      (dit is de "root" van jouw domeinnaam)

De FTP structuur van een Webhosting pakket is anders.