Joomla e-mail instelling

Wanneer het verzenden van e-mail berichten vanuit Joomla problemen oplevert dan wordt dit meestal veroorzaakt door verkeerde e-mail instellingen. De e-mail instellingen kunnen eenvoudig aangepast worden via de Joomla Administrator pagina.

Instructie

1. Kilk op "Systeem" en ga naar de "Algemene instellingen" via de Joomla Administrator pagina
  2. Klik het tabblad "Server" aan.
  3. Neem de onderstaande instellingen over.

• Mailer: SMTP
  • E-mail van: Jouw e-mailadres
    (Dit e-mailadres word als afzender adres aan de verzonden mailberichten toegevoegd. Let wel: dit moet een bestaand e-mailadres zijn.)
  • Afzender naam: Jouw naam
    (Deze naam word als afzender naam aan de mailberichten toegevoegd, dit dient verplicht ingevuld te worden en mag niet het e-mailadres bevatten.)
  • SMTP authenticatie: Nee
  • SMTP beveiliging: Geen
  • SMTP poort: 25
  • SMTP gebruikersnaam: LEEG LATEN
  • SMTP wachtwoord: LEEG LATEN
  • SMTP host: "smtprelay"

Voorbeeld