Beheer eigen containers

Bij een Webhosting Plus pakket krijg je als gebruiker uitgebreide controle over jouw eigen web- en databasecontainers. Dit geeft een verhoogde stabiliteit aan jouw website en maakt beter gebruik van de technische middelen die voor handen zijn.

Het is niet meer mogelijk je containers zelf te stoppen en herstarten. Dit is ook niet meer nodig op ons nieuwe platform. Mocht je problemen ervaren met je containers, neem dan contact op met onze helpdesk.

Dit artikel is alleen van toepassing op het Webhosting Plus pakket.

Container beheren instructie:

1. Log in op het mijndomein.nl account, zie indien nodig: Inloggen.
  2. Selecteer het domein waarvan je de Container wilt beheren.
    Ga naar "Mijn producten" en klik op "Instellingen" bij Webhosting Plus.
  3. Klik vervolgens op het icoon genaamd "Statistieken".
  4. Zodra de pagina geladen is, zul je een overzicht zien met informatie over de betreffende Container.
    De volgende opties kun je uitvoeren:

• Een nieuw wachtwoord opvragen.
      Met deze knop kan je een nieuw wachtwoord opvragen voor je bezoekersstatistieken. De statistieken zelf kan je vinden door in de browser "/stats/" achter je domeinnaam te zetten.

• Container stoppen.
      Deze knop heeft geen functie meer en zal op termijn mogelijk verwijderd worden.

• Container herstarten.
      Deze knop heeft geen functie meer en zal op termijn mogelijk verwijderd worden.