CSR aanmaken
Let op: Een CSR heb je alleen nodig als je zelf een certificaat aanschaft via een derde partij. Het zelf aanvragen en installeren van een certificaat is een geavanceerde handeling. Ben je hier niet bekend mee? Volg dan onze handleiding SSL certificaat bestellen om gemakkelijk en snel een certificaat aan te schaffen voor je website!

Dit artikel is alleen van toepassing op het Webhosting Plus pakket, kijk voor meer informatie op pakketwijziging.

Instructie:

1. Log in op het mijndomein.nl account, zie indien nodig: Inloggen.
  2. Ga naar "Mijn producten" en klik op "Instellingen" bij Webhosting Plus.

3. Klik vervolgens op "SSL certificaten instellen".
  4. Zodra de pagina geladen is, zul je een overzicht zien van SSL Certificaten als deze zijn aangevraagd.
  5. Klik op "Genereer CSR".
  6. Vul alle gegevens in.

Let op: Wees zeer zorgvuldig met het invullen van een eventuele bedrijfsnaam en vermeld deze exact zoals bij de KVK (Kamer van Koophandel) geregistreerd staat.

7. Klik op "Genereer CSR".
  8. Je kan nu de gehele tekst kopiëren of deze downloaden en vervolgens aanleveren bij de partij waar je het certificaat aanschaft.

Ons platform maakt gebruik van Apache in combinatie met Mod SSL voor SSL certificaten. Dit is informatie die je vaak nodig hebt op het punt dat je het CSR invult bij de partij waar jij jouw SSL certificaat aankoopt.

Schermafbeeldingen ter illustratie